Acum te poti bucura de o dantura perfecta

In lipsa dintilor, atat masticatia cat si estetica au de suferit. In plus, osul maxilar, acolo unde nu mai exista dinte sau dinti se va resorbi, adica se va topi, astfel incat inserarea unui implant va fi riscanta sau chiar imposibila in lipsa unor manopere suplimentare, cum ar fi cele de aditie de os, prin care se reface volumul osos astfel incat implantul sa se poata ancora ferm. Pacientul, chiar daca nu recunoaste, incepe sa resimta probleme psiho-sociale, dezvoltand ticuri faciale, este permanent obsedat de mobilitatea protezelor, evita sa zambeasca si sa manance, ajungand chiar sa se izoleze. Atunci cand se pierde un dinte, iar acesta nu este inlocuit, atat dintii vecini, dar si cei antagonisti sau opusi vor migra, schimbandu-si pozitia corecta. Acest fapt va conduce la dezechilibre ale muscaturii care se pot agrava prin afectarea musculaturii masticatorii sau a articulatiei temporo-mandiblare. viziteaza

Colaborati cu un cabinet stomatologic Iasi specializat


Prin montarea unui implant dentar, veti avea ocazia de a va bucura din nou de un zambet placut din punct de vedere estetic. In cazul in care veti dori sa obtineti detalii complete despre implanturile dentare, este indicat sa luati in calcul colaborarea cu un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Acesta va poate pune la dispozitie informatiile si detaliile despre aplicarea corecta a unui implant dentar. Nu este foarte dificil sa optati pentru un implant dentar, insa va trebui sa optati mereu pentru colaborarea cu o companie specializata in acest domeniu. Numai in aceste conditii veti beneficia de avantaje multiple, iar calitatea nu va lasa niciodata de dorit. Dupa aplicarea unui implant dentar, calitatea vietii va fi foarte mult imbunatatita, deoarece dantura nu va lasa de dorit din punct de vedere estetic si in ceea ce priveste utilizarea. Implanturile dentare pot oferi oricand beneficii multiple, oricarui pacient. Insa, inainte de aplicarea sa va trebui sa va informati pentru a va asigura de faptul ca serviciile pe care urmeaza sa le primiti nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Avand in vedere toate aceste detalii si informatii veti lua cu siguranta decizia potrivita in ceea ce priveste colaborarea cu un cabinet stomatologic specializat.

Cel mai mare risc este ca acesta sa nu se integreze in osul maxilar. In acest caz, medicul stomatolog va elimina surubul si va lasa osul sa se vindece. Dupa o perioada de timp va introduce un nou implant dentar. Sunt foarte rare cazurile in care apar efecte adverse. Acest tratament se bucura in prezent de un succes foarte mare, iar pacientii sunt multumiti de rezultatele obtinute. In cazul in care raman resturi alimentare in zona operatiei, acestea trebuie sa fie eliminate printr-un periaj corect. Exact cum procedam si cu dintii nostri reali.

 detalii , chirurgie dentara Iasi ,  click aici

Un cabinet stomatologic va ofera un zambet minunat


Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa.De aceea, inaintea de plasarea implanturilor dentare se vor face un set de radiografii speciale, si analize de sange. Tratamentul cu implanturi poate fi contraindicat in cazul anumitor boli cronice. Specialistii nostri vor determina daca sunteti sau nu un candidat pentru implanturi dentare, dupa o evaluare atenta a tuturor testelor si istoricului dumneavoastra dentar.

Colaborati cu un cabinet stomatologic specializat


In cazul in care veti dori ca in perioada urmatoare sa optati pentru serviciile de chirurgie stomatologica Iasi, este foarte important sa va informati pentru a gasi un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. Daca veti tine cont de acest aspect, atunci veti avea posibilitatea de a lua deciziile potrivite in acest sens si de a va bucura in perioada urmatoare de o dantura ce nu va lasa de dorit din punct de vedere al esteticii si a calitatii. In ceea ce privesc noile tehnici de implantare dentara, putem spune ca dintii ramasi sunt protejati fara a mai fi slefuiti sau deteriorari. Un cabinet stomatologic, specializat in acest domeniu, va poate propune mereu servicii de calitate pentru remedierea danturii. In aceste conditii, aveti posibilitatea de a va bucura din nou de o functionabilitate ideala a dintilor. Exista si anumite contraindicatii in ceea ce priveste aplicarea unor implanturi dentare si veti avea ocazia de a afla detalii complete in acest sens, colaborand cu un cabinet stomatologic specializat in acest domeniu. O contraindicatie in ceea ce priveste aplicarea implantului dentar este reprezentata de faptul ca osul nu este suficient de gros pentru a sustine implantul. De asemenea, nu puteti opta pentru implantul dentar in cazul in care suferiti de diabet sau de afectiuni cardiace sau pulmonare. Implanturile dentare nu sunt portrivite nici in cazul in care urmati un tratament cu citostatice, anticoagulante, cotricosteroizi sau suferiti de afectiuni hepatice.

Colaborarea cu un cabinet stomatologic


Este necesar sa se foloseasca ata si periuta de dinti pentru a se evita posibilele infectii. De asemenea fumatul sau consumul de alcool pot dauna unei bune integrari. Dintii lipsa pot afecta modul in care o persoana mananca, vorbeste sau arata. In acelasi timp pot compromite sanatatea generala a cavitatii bucale a unei persoane, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini, permitand structurii osoase de sustinere sa se deterioreze. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori. detalii

In general, orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti poate beneficia de tratament cu implanturi dentare. Principalele limite sunt date de cantitatea si calitatea osului receptor, pozitia sinusului maxilar sau nervului alveolar-inferior, cauze legate de starea generala a organismului (pacientul este inca in crestere sau sufera de afectiuni generale cum ar fi diabetul zaharat, anumite afectiuni ale sangelui, etc.). Dupa ce implantul este inserat in os, se acopera cu gingie, iar pacientul nu simte nimic in plus in afara firelor de sutura. Un disconfort moderat poate aparea dupa aproximativ 3 ore, atunci cand anestezia inceteaza sa-si mai faca efectul. Aceasta interventie dureaza aproximativ o ora, poate un timp mai indelungat daca este plasat un numar mai mare de implanturi. mai mult

Pentru un tratament de succes, foarte importanta este calitatea implantului dentar folosit in tratament, acesta trebuind sa fie fabricat din materiale calitative si in conditii deosebite, avand certificarile si omologarile institutiilor abilitate in acest sens. Nu in ultimul rand luam in discutie calificarea medicului (obligatoriu cu competenta in acest domeniu, specializari si experienta), cat si dotarea clinicii in care are loc interventia chirurgicala (sala de operatii dedicata acestui scop, cu toata aparatura necesara interventiei si cu metode totale de investigare pre si postoperator). Salveaza dintii. implanturile dentare nu sacrifica integritatea dintilor invecinati cum ar face o punte dentara, deoarece lucrarea dentara se sprijina pe implanturi si nu pe dinti naturali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *